Nieuwe speler mikt op gps-apparatuur voor ieder bedrijf

BMB Meetwaarde

Tussen gerenommeerde merken als Topcon, Trimble en Leica dient zich een nieuwe aanbieder aan, die in de Benelux de markt van GPS meet- en uitzetapparatuur voor de bouw en agrarische sector flink wil opschudden. “Surveyour breekt de markt open en maakt GPS meten voor ieder bedrijf bereikbaar”, stelt eigenaar Alex Groenendaal van de Belgische onderneming.

“De medewerkers van Surveyour hebben jarenlange technische én commerciële ervaring opgebouwd op het gebied van GPSsystemen in de bouw en landbouw. Hierdoor is alle kennis in huis om gebruikers op de juiste manier te helpen. Van meten in het veld tot een gedetailleerde rapportage. GPS meetapparatuur heeft voor Surveyour totaal geen geheimen. Misschien wel minstens zo belangrijk: ons team spreekt de taal van de klant. Geen hoogdravende verhalen, maar concreet en helder productadvies, gericht op de dagelijkse werkzaamheden van de gebruiker.”

Surveyour is exclusief dealer voor de Benelux van het merk CHC Navigation. Deze Chinese fabrikant van kwalitatieve en betrouwbare GPS-producten bestaat al sinds 2003 en telt ruim 500 medewerkers. CHC is wereldwijd actief in meer dan 60 landen, waaronder Groot-Brittannië, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Verenigde Staten, Italië, Hongarije, Turkije en Rusland.

De onderneming beschikt over ruim 80 patenten op het gebied van High Precision GPS en heeft samenwerkingsprogramma’s met tal van internationale wetenschappelijke onderzoeksinstituten en universiteiten. De betrouwbare productkwaliteit van CHC apparatuur wordt gegarandeerd door gebruik te maken van componenten van gekende wereldmerken.

Groenendaal: “Surveyour hanteert daarbij altijd een scherpe prijssteling. Ondanks dat de GPS meetapparatuur misschien niet elke dag wordt gebruikt, loont het wel om deze aan te schaffen. Zo heeft een klant van Surveyour direct alle voordelen van een eigen professionele GPS meetstok in combinatie met een zeer acceptabele terugverdientijd.”

Het productgamma bestaat voorlopig uit meetsets en basisstations met bijbehorende accessoires voor de allround en praktisch ingestelde eindgebruiker. Iedere meetset bestaat uit een uitschuifbare meetstok, handheld met Nederlandstalige software, lithium-ion batterijen, batterijlader, voedingen en aansluitkabels. Dit alles compleet in een solide transportkoffer.

Uiteraard kunnen GPS-ontvangers van CHC Navigation communiceren met basisstations van vrijwel alle op de markt verkrijgbare merken. Bovendien stopt de ondersteuning van Surveyour niet na de verkoop. Door gebruik te maken van het uitgekiende Surveyour Servicepakket kan de gebruiker altijd terugvallen op ondersteuning van een compleet team. Dit pakket bevat onder meer een productgerichte praktijkopleiding op locatie, geheel afgestemd op de specifieke behoefte(n) van de gebruiker. Ook maakt een aantrekkelijke connectiviteitsoplossing met GPS-correctie en mobiele data, die universeel inzetbaar is in de gehele Benelux, deel uit van het servicepakket.

De GPS-kit via Surveyour bestaat uit een hoogwaardige en kwalitatieve meetstok (hoofdfoto) van CHC Navigation en alle toebehoren in een solide koffer 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken