“Surveyour breekt de markt open en maakt GPS meten voor ieder bedrijf bereikbaar”

GPS Traktor Agri

Surveyour is een nieuwe speler in de Benelux van GPS Meet- en uitzetapparatuur voor de Agrarische sector en Bouw. De medewerkers van Surveyour hebben jarenlange technische én commerciële ervaring opgebouwd op het gebied van GPS meet- en uitzetapparatuur in de agrarische sector en bouw.  Hierdoor heeft het bedrijf alle kennis in huis om gebruikers van GPS meetapparatuur op de juiste manier te helpen. Van het meten  in het veld tot een gedetailleerde meetrapportage.

GPS meetapparatuur, oftewel de GPS meetstok heeft voor het Surveyour team totaal geen geheimen en spreken de taal van de gebruiker. Geen hoogdravende verhalen over cloudoplossingen en ‘Advanced Precision Farming Data management’, maar concreet en helder productadvies gericht op de dagelijkse werkzaamheden van de GPS gebruiker in de agricultuur en bouw.

Het Surveyour productenpakket bestaat voorlopig uit GPS meetsets en GPS basisstations met bijbehorende accessoires voor de allround praktische eindgebruiker. Elke GPS Meetset bestaat uit: uitschuifbare meetstok, handheld met Nederlandstalige meetsoftware, Lithium-Ion batterijen, batterijlader, voedingen  en aansluitkabels  compleet in solide transportkoffer.

Surveyour hanteert altijd een scherpe prijsstelling. Ondanks dat u de GPS meetapparatuur misschien niet elke dag gebruikt, loont het nu wel om deze aan te schaffen. Zo heeft een klant van Surveyour direct alle voordelen van een eigen professionele GPS meetstok in combinatie met een zeer acceptabele terugverdientijd van deze hoogwaardige meetapparatuur.

Surveyour is exclusief dealer in de Benelux van het merk CHC Navigation. Deze Aziatische fabrikant van betrouwbare hoge nauwkeurigheid Precision GPS producten bestaat al sinds 2003 en telt ruim 500 medewerkers. CHC Navigation levert wereldwijd zijn producten aan meer dan 60 landen waaronder Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Verenigde Staten, Italië, Hongarije, Turkije en Rusland.

CHC beschikt over meer dan 80 patenten voor High Precision GPS producten en heeft samenwerkingsprogramma’s met internationale wetenschappelijke onderzoeksinstituten en universiteiten. De betrouwbare productkwaliteit van CHC apparatuur wordt gegarandeerd door gebruik te maken van componenten van gekende wereldmerken.

De ondersteuning van Surveyour stopt  niet na de verkoop. Door gebruik te maken van het  Servicepakket kan de gebruiker altijd terugvallen op de hulp en ondersteuning van het Surveyour team. Dit pakket bevat onder meer een -productgerichte- praktijkopleiding op locatie die geheel is afgestemd op de specifieke behoefte(n) van de eindgebruiker. Verder maakt een aantrekkelijke connectiviteitsoplossing met GPS correctie en mobiele data, die universeel inzetbaar is in de gehele Benelux, ook onderdeel uit van het Surveyour Servicepakket.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken

Aktie GPS rover