Nieuwe speler mikt op gps-apparatuur voor ieder bedrijf

GPS rover Infra

Gps-meet- en uitzetapparatuur is enorm in opmars. Toch zijn deze systemen niet altijd even bruikbaar voor kleinere firma’s of eenmansbedrijven. Als nieuwe speler op de markt wil Surveyour hier verandering in brengen, meer bepaald door gps-systemen te verdelen die voor iedereen in het bouwwezen en de agrarische sector toegankelijk zijn.

Alle voordelen van een eigen professionele gps-meetstok koppelen aan een uiterst acceptabele terugverdientijd: dat is de filosofie van Surveyour. Door het betaalbaar én gebruiksvriendelijk te houden, zorgt het ervoor dat het voor kleinere spelers voortaan wél loont om gps-apparatuur aan te schaffen. Surveyour is exclusief Benelux-dealer van het merk CHC Navigation, een Aziatische fabrikant van ‘High Precision’-gps-producten die een grote betrouwbaarheid garandeert door gebruik te maken van componenten van gekende wereldmerken. Het Surveyour-gamma bestaat (voorlopig) uit gps-meetsets en -basisstations met bijhorende accessoires, inclusief een uitgekiend servicepakket met onder meer productgerichte praktijkopleiding op locatie.

“Onze medewerkers hebben jarenlange technische én commerciële ervaring opgebouwd op het vlak van gps-meet- en uitzetapparatuur voor de bouw en de agrarische sector”, luidt het bij Surveyour. “En wat minstens zo belangrijk is: ze spreken de taal van de gebruiker. Geen hoogdravende verhalen over cloudoplossingen en ‘bouwplaats van de toekomst’, maar concreet en helder productadvies, gericht op de dagelijkse activiteiten van de gebruiker.”

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken