Surveyour nieuwe speler in de Benelux van GPS Meet- en uitzetapparatuur

GPS Meet- en uitzetapparatuur voor de Agrarische sector en Bouw.

“Surveyour breekt de markt open en maakt GPS meten voor ieder bedrijf bereikbaar….”

Tablet GPS Traktor

Dit is Surveyour

De medewerkers van Surveyour hebben jarenlange technische én commerciële ervaring opgebouwd op het gebied van GPS meet- en uitzetapparatuur in de agrarische sector en bouw. Hierdoor heeft men alle kennis in huis om gebruikers van GPS meetapparatuur op de juiste manier te helpen. Van het meten in het veld tot een gedetailleerde meetrapportage. GPS meetapparatuur, oftewel de GPS meetstok heeft voor het Surveyour team totaal geen geheimen. Misschien nog wel minstens zo belangrijk, de medewerkers van Surveyour spreken de taal van de gebruiker. Geen hoogdravende verhalen over cloudoplossingen en ‘Advanced Precision Farming Data management’, maar concreet en helder productadvies gericht op de dagelijkse werkzaamheden van de GPS gebruiker in de agricultuur en bouw.

GPS meten betaalbaar, dus bereikbaar

Surveyour hanteert altijd een scherpe prijssteling. Ondanks dat u de GPS meetapparatuur misschien niet elke dag gebruikt, loont het nu wel om deze aan te schaffen. Zo heeft een klant van Surveyour direct alle voordelen van een eigen professionele GPS meetstok in combinatie met een zeer acceptabele terugverdientijd van deze hoogwaardige meetapparatuur.

Surveyour powered by CHC

Surveyour is exclusief dealer in de Benelux van het merk CHC Navigation. Deze Aziatische fabrikant van betrouwbare hoge nauwkeurigheid Precision GPS producten bestaat al sinds 2003 en telt ruim 500 medewerkers. CHC Navigation levert wereldwijd zijn producten aan meer dan 60 landen waaronder Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Verenigde Staten, Italië, Hongarije, Turkije en Rusland. CHC beschikt over meer dan 80 patenten voor High Precision GPS producten en heeft samenwerkingsprogramma’s met internationale wetenschappelijke onderzoeksinstituten en universiteiten. De betrouwbare productkwaliteit van CHC apparatuur wordt gegarandeerd door gebruik te maken van componenten van gekende wereldmerken.

Welke producten biedt Surveyour?

Het Surveyour productenpakket bestaat voorlopig uit GPS meetsets en GPS basisstations met bijbehorende accessoires voor de allround praktische eindgebruiker. Elke GPS Meetset bestaat uit: uitschuifbare meetstok, handheld met Nederlandstalige meetsoftware, Lithium-Ion batterijen, batterijlader, voedingen en aansluitkabels compleet in solide transportkoffer.

Surveyour Servicepakket

Uiteraard stopt de ondersteuning van Surveyour niet na de verkoop. Door gebruik te maken van het uitgekiende Surveyour Servicepakket kan de gebruiker altijd terugvallen op de hulp en ondersteuning van het Surveyour team. Dit pakket bevat onder meer een -productgerichte- praktijkopleiding op locatie die geheel is afgestemd op de specifieke behoefte(n) van de eindgebruiker. Verder maakt een aantrekkelijke connectiviteitsoplossing met GPS correctie en mobiele data, die universeel inzetbaar is in de gehele Benelux, ook onderdeel uit van het Surveyour Servicepakket.

Surveyour samengevat

Waarom kiezen voor Surveyour?

  • Het Surveyour team heeft gedegen kennis van de specifieke werkzaamheden en behoeften op het gebied van GPS meten in de bouw en agricultuur.
  • Surveyour spreekt de taal van de klant: begrijpelijk, kort en bondig, zonder verrassingen achteraf.
  • Surveyour levert producten met een hoge productkwaliteit waarbij gebruik wordt gemaakt van componenten van gekende wereldmerken.
  • Surveyour biedt altijd een scherpe prijsstelling, een eigen GPS meetstok is vanaf nu bereikbaar.
  • Surveyour is een compacte organisatie met zeer korte lijnen, hierdoor werkt men flexibel en reageert men snel.
  • Surveyour meetsoftware is geschikt voor gegevensbestanden in de meest voorkomende bestandsformaten.
  • Surveyour GPS ontvangers communiceren met basisstations van vrijwel alle op de markt verkrijgbare merken.
Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken